A sztróknak köszönhetően visszakapta édesanyját Halász Gábor

Soltész Mónika 2018.08.10. Huppsz

A sztróknak köszönhetően visszakapta édesanyját Halász Gábor

Halász Gábor két évvel ezelőtt kapott sztrókot, ám szerencsése sikerült felépülnie a betegségből. Minden rosszban van valami jó, így a történtek hatására még sikerült az évtizedekkel korábban megromlott édesanyjával is helyrehoznia a kapcsolatát.

hbs(400x300)

„Egész gyerekkoromban úgy éreztem, ridegtartásban élek, most viszont olyan édesanyát kaptam a sorstól, hogy nemsokára nyaralni indulunk Görögországba. Biztos vagyok benne, a sztróknak köszönhetem, hogy visszakaptam az édesanyámat, rádöbbenhetett, hogy elveszíthet” – mondta a Blikknek a Barátok közt egykori sztárja, aki éveken keresztül rossz kapcsolatban állt édesanyjával. Ráadásul a betegségének úgy érzi, még sok mindent köszönhet.

„Nagy nyugalommal tölt el, hogy két születésnapot ünneplek a sztrók óta, és merőben más ember lettem. Visszamaradt ugyan néhány „mellékhatás”, például a jobb lábam időnként érzéketlen, zsibbad, váratlan helyzetekben dadogni kezdek, de sok jót is köszönhetek a betegségnek. Megtanultam elengedni dolgokat, és kevesebbet idegeskedem” – mesélte a lapnak Halász Gábor.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)