A túlvilágról mesélt Rubint Réka

AC News 2017.04.08. Huppsz

A túlvilágról mesélt Rubint Réka

A szép szőke bombázó, Peller Marian hamarosan új műsorral jelentkezik a Lifenetwork tévécsatornán. Első vendége pedig a fitneszkirálynő Rubint Réka lesz, aki megdöbbentő vallomást oszt meg a nézőkkel a produkcióban. Réka földöntúli tapasztalatairól hátborzongató részletességgel számol be; az eset akkor történt, amikor férjét, Norbit a szívével műtötték.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„16 évvel ezelőtt ismertem meg Katát, a légzésterapeutát. Szükségét éreztem annak, hogy felkeressem, mert miután hozzámentem Norbihoz, jöttek a támadások, hogy ez biztos csak egy marketingházasság. Kata azt mondta: „Réka, amíg Norbi életét éled, sosem leszel boldog." Meg kellett tanulnom bízni, hinni abban az emberben, akivel 24 órában együtt vagyok, Rubint Rékában, vagyis önmagamban. Mert az az ember, aki nem hisz önmagában, az egész életében csak toporogni fog." – magyarázta Réka, aki hosszan beszélt arról, mit élt át, amikor Norbit meg kellett műteni. Mint arról a life.hu beszámolt, iszonyatos időszakon mentek keresztül, hiszen Norbinak azt mondták az operáció előtt: búcsúzzon el a feleségétől, adjon át neki minden értéket, órát, gyűrűt, és beszéljék meg, hogy milyen számlán van a pénzük.

 

Réka elmondása szerint férje életében nem az volt a legfontosabb, amikor összeházasodtak vagy világra jöttek a gyerekeik, hanem az a két óra, amelyet a műtét előtt élt át. Réka akkor a következőket Norbinak:” "Norbi, nem tudjuk, hogy ki van odaát, de ő érzi, hogy megint a fejed vezérel. Át kell adnod önmagad és a szívedet! Vállalnod kell végre önmagad, most ezen múlik minden!" Norbi végül azt mesélte, olyan élménye volt, mintha repülne. Valaki fogta a kezét. Látta gyerekkorának helyszíneit, ahogy a nagymamája kente a vajas kenyeret, ahogy a dadája kacagott a játszótéren. És aztán jött egy fájó érzés, látott engem, összetörve sírni. Úgy döntött, hogy visszajön. És egy más ember jött vissza" –emlékezett vissza Réka. „Ott ültünk Norbival egymással szemben, csukott szemmel, és az én fejből élő, semmiben sem hívő férjem azt kérdezte tőlem: szívem, látod, amit én? Mondtam, igen, látom, itt belül, látom. Azt mondta: igen, azt! Itt áll mögöttem egy barna, szív alakú szárny.” – tárta fel Réka, aki aztán elmondta, hogy egyetlen barna szárnyú angyalt ismer, Rafael arkangyalt, aki vélhetően Norbit is védelmezi. 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT