A zenében is megéli a hitét Caramel: dicsőítő dalokat is ír

Soltész Mónika 2020.02.03. Huppsz

A zenében is megéli a hitét Caramel: dicsőítő dalokat is ír

Az énekes elképesztő munkatempóval bír. Idén nemcsak újabb nagykoncertre készül, de két új albuma is körvonalazódni látszik. Sikeréhez nagyban hozzájárul az, hogy hite erőt ad neki.
 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Szinte egy percre se áll meg Caramel, aki óriási lendülettel vetette bele magát a 2020-as esztendőbe. Az énekes gőzerővel készül ötödik Aréna koncertjére, emellett pedig két lemez anyagán is dolgozik.

„Egy éve készülök erre a koncertre. Több száz emberrel dolgozunk együtt, zenében, vizualitásban, folyamatosan egyeztetünk és próbálunk. Különleges vendégeim lesznek ezen a szimfonikus hangzású koncerten, hiszen Palya Beával, Tarján Zsófival és Nagy Bogival is színpadra lépek majd. Velük nagyon egymásra találtunk a zenében. Palya Beával új, közös dalt is írtunk erre a koncertre, amelyre fél éve próbálunk. Ez a koncert életem egyik legszebb felkészülése” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Caramel, aki lenyűgöző munkatempójához a hitéből merít erőt. Sőt a nyáron egy olyan eseményen is színpadra lép, ahol dalain keresztül is tetten érhető lesz vallásossága.

„Július 18-án lesz egy nagyon különleges, keresztény rendezvény a Puskás Stadionban, aminek én is részese leszek, mivel meghívást kaptunk a zenekarommal. Egyébként is van egy projektem, amelyben dicsőítő dalokat írok, erre az eseményre ezekkel a dalokkal készülők, kiegészülve olyan dalaimmal, amelyek beleillenek egy ilyen esemény szellemiségébe. Nekem ez nagyon fontos. Egy pop énekes nagyon ritkán élheti meg a hitét a közönséggel együtt, hiszen az emberek szórakozni jönnek. Egy ilyen rendezvényen van ennek a helye, így akik ellátogatnak majd erre, ezt a zenei oldalamat is jobban megismerhetik” – mondta a műsorvezetőnek, Kalmár Tibornak a Sláger Témában Caramel.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT