Állatkínzással vádolták meg Alekoszt - Ellepték a házát a rendőrök

AC News 2017.04.11. Huppsz

Állatkínzással vádolták meg Alekoszt - Ellepték a házát a rendőrök

 

Alekosznak meggyűlt a baja az állatvédőkkel, mivel azoknak nemrégiben feltűnt, hogy a görög néhány kilós kiskutyájának az oldalára egy hatalmas daganat nőtt. A szakértők folyamatosan visszajárnak a házhoz, Alekosz pedig már a rendőrséget bevonva próbálja tisztázni az ügyet. 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Az Édes Élet sztárjának ezzel a bejegyzéssel sikerült kivívni az emberek haragját, mivel a kommentelők sokkoló képeket kerítettek elő a kisállatról… Alekosz elmondása szerint a család így próbálta megóvni a kutyát, és ez az egész történet mindössze csalás eredménye…

 

„Egy nagyon aljas, számító, csaló bandáról van ugyan is szó, akik Állatrendőrség címszó alatt, előre kifigyelt, kiválasztott, állattartókat keresnek meg azzal, hogy az állatát, ez esetben én a Hosszú szőrűt és a kutyámat, nem jól tartom, és azonnal orvosolni szíveskedjek. A hivatkozás alapja, egy jóindulatú daganat, aminek az eltávolítása a kutya életébe kerülhet. Mi, ezt a műtétet, nem kockáztattuk meg, orvosilag is megállapított, hogy élhet vele. Mi, ezt választottuk. A kutya, 16 éve velünk van. Szeretjük! Erre beállít ez a csaló, rabló banda, és a vége majdnem az, hogy altassuk el a Bettit. Elmennek a büdös francba ezek is! Mit képzelnek ezek? Egyenesen állatkínzással vádoltak meg…” – magyarázta bejegyzésében Alek, aki szerint csak anyagi haszonszerzés miatt házalnak, azért, hogy az emberektől elcsalják az adójuk 1 %-át.

„Az ügy vége aztán az lett, hogy rendőrt hívtak, akik a kutya orvosi papírjait átnézve megállapították, hogy itt minden van, csak állatkínzás nem. Nem hagyták annyiban. Az imént, 22.00 körül, újból visszajöttek, immáron erősítéssel. Milyen érdekes, hogy az Állatrendőrség 22.00-kor zaklat embereket, nem? Ezúttal én hívtam ki a rendőröket, mert itt már nem csak a kutyáról, nem csak a rágalmazásaikról, hanem arról is szó volt, hogy ne ólálkodjanak a házam előtt, mint valami kóbor kutya. Holnap, természetesen az egész bandát följelentem. Kérek mindenkit, egy szavukat se higgyék ezeknek és az ilyen csalóknak, mert akinek nem kell, az ne magyarázkodjék” – figyelmeztetett Alekosz.

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT