Átszabatja arcát Pachmann Péter

AC News 2017.04.10. Huppsz

Átszabatja arcát Pachmann Péter

Pachmann Péter őszintén bevallotta, igencsak hiú ember; elmondása szerint ez a tévézés miatt alakult így. Voltaképpen érthető, hogy szeretne jól mutatni a képernyőn, ezért aztán mindent be is vet. Jó ideig elegendőnek bizonyult a szemránckrém és némi korrektor, ám Péter elmondása szerint ez ma már kevés. Zavarják a szeme alatt levő táskák, így aztán rászánta magát, hogy kés alá feküdjön!

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Közvetlen kollégákat is láttam már, akik megcsináltatták, és nem akarok neveket mondani, de tök jól néznek ki. Ha egy vagy két évvel ezelőtt beszélgetünk erről, nem biztos, hogy ennyire plasztikapárti lettem volna” – vallotta be a tévés a Micsoda nők! című produkcióban. Ráadásul Péter azt is elmondta, hogy nem csupán kollégáitól, hanem élete párjától is megkapta a kezdőlökést.

„A feleségem mondta – bár tök jól néz ki ruha nélkül –, hogy lehet, hogy ő is változtatna azokon, amik a szoptatás után megváltoztak. Nekem így is tetszik nagyon, egyébként egyáltalán nem változott sokat, de ezek női dolgok, ha szeretné, tegye meg. Innen jött az is, hogy akkor én esetleg a szemem alját megcsináltatnám" – magyarázta a TV2 sztárja. 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT