Alaposan összeverték támadói a Nyerő Páros játékosát

Soltész Mónika 2018.09.12. Huppsz

Alaposan összeverték támadói a Nyerő Páros játékosát

Szombaton este egy budapesti szórakozóhely előtt támadtak rá a Madách Színház színészére. Sánta László csúnya sérüléseket szenvedett, ám úgy döntött nem tesz feljelentést. Az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában is szereplő színész egy segítőkész gesztusnak „köszönheti” a történteket.

hbs(400x300)

„Túlélem a sérüléseket, de mégis roppant kellemetlen, mert az én munkámban fontos a megjelenés” – mondta a Blikknek Sánta László, aki azt is elmesélte, pontosan mi okozta a konfliktust.

„Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a – szerintem segítőkész – gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, „takarodjak” – mesélte a lapnak a színész.

„Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen” – idézte a történteket Laci, aki úgy döntött, nem fordul a rendőrséghez.

„Megfordult a fejemben, mert borzasztó igazságtalannak tartom az esetet, de végül arra jutottam, jobb szeretném minél előbb elfelejteni ezt a szörnyű estét. Emellett nem hiszem, hogy bármi értelme lenne ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni” – tette hozzá Sánta László.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)