Aleska nem akarja tovább rejtegetni szerelmét - Focista rabolta el a szívét

AC News 2019.07.13. Huppsz

Aleska nem akarja tovább rejtegetni szerelmét - Focista rabolta el a szívét

Emese ragyog a boldogságtól, így érthető, hogy nem szeretné tovább titkolni párja kilétét. Mint mondja, itt az ideje, hogy ne bujkáljanak tovább.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Közös fotóikból derült ki, hogy Ádám, a korábban Ajkán futballozó, jelenleg Újpesten trénerkedő sportember dobogtatta meg Aleska szívét.

„Most gondoltuk úgy, szeretnénk közös képeket kitenni, megmutatni szerelmünket a világnak. A kapcsolatunk nem friss, de eljött a pillanat, amikor éreztem, nem akarom tovább rejtegetni Ádámot” – mondta Sáfrány Emese a Blikknek és arra is reagált, mit szólt múltjához kedvese.

„Azt gondolom, egy felnőtt, értelmes ember nem az alapján ítéli meg a kedvesét, hogy az hat-hét évvel korábban mit csinált. Sokkal inkább az alapján, jelenleg milyen vele a kapcsolata. Ádám tudta, amikor belevágtunk, hogy úgymond a velem való „csomag” a múltammal együtt jár, de ő ezt különösebb nehézség nélkül kezeli, kettőnk között nem okoz problémát. Tudom, hogy valamilyen szinten megbélyegzett a korábbi életem, de ezen nem lehet és nem is szeretnék változtatni. A párom éppen olyan férfi, akire mindig is vágytam. Amiben kell, abban maximálisan hasonlítunk" – árulta el az Európa-bajnok légtornász.

Fotók: Instagram

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)