Aljas módon akarták lejáratni a TV2 sztárját – Jogi lépéseket tesz

Dózsa Gabriella 2019.07.15. Huppsz

Aljas módon akarták lejáratni a TV2 sztárját – Jogi lépéseket tesz

Felnőtt tartalmú internetes oldalon tűnt fel a Jóban Rosszban színésznőjének neve. Bogdányi Titanillának ismerősei jelezték az aljas csalást, a fiatal sztár rágalmazás miatt jogi lépéseket tesz az illegálisan működő weboldal üzemeltetője ellen.

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Meztelen fotókhoz írták oda Bogdányi Titanille nevét egy felnőtt tartalmú netes oldalon, mintha ő szerepelne a képeken. A Jóban Rosszban sorozat szereplője érthetően teljesen kiakadt. Közösségi oldalán írta le a történteket rajongóinak.

„Nagyon aranyosan többen jeleztétek nekem, hogy az egyik internetes szennyoldal kirakott egy lányról meztelen képeket, és azt írta, hogy én vagyok látható rajtuk” – idézte a Bors napilap. „Ehhez gyalázkodó szövegeket is írt. Természetesen a vak is láthatja, hogy az NEM ÉN VAGYOK. Belinkelte hozzá a Facebook- és Instagram-oldalamat, amivel kapufát is lőtt a szánalmas rágalmazásának, hiszen egyből bebizonyosodik, ha megnézitek az oldalakat, hogy az a szegény lány nem én vagyok!!!!! (Arcom, testalkatom, a tetoválásaim, hajam!!!!) Hihetetlen, hogy a »me Too-mozgalom« korában működhet még egy ennyire aljas, undorító, rágalmazó oldal! Már megtettem a szükséges jogi lépéseket! Így is túl sok szót fecséreltem erre a gusztustalan bandára…”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)