Alkoholista énjével szembesült Mc Hawer

Soltész Mónika 2019.05.21. Huppsz

Alkoholista énjével szembesült Mc Hawer

Évtizedeken át volt az alkohol rabja MC Hawer. Nehezen tudott megszabadulni függőségétől, ám eljött a pont az életében, amikor nem volt más választása. Öt és fél éve tiszta, a minap pedig egy régi, még az akkori állapotában készült tévéfelvételben látta viszont magát. Az AcNews-nak mesélte el, milyen volt visszanézni régi elrettentő felvételt.
 

hbs(400x300)

MC Hawer 24 éven át volt alkoholista. Családja, barátai könyörgése ellenére sem tudta letenni az italt, azonban eljött az pillanat, amikor kénytelen volt megválni szokásától, ami megölte volna. Több, mint öt éve tiszta, és most egy régi, a Frizbiben készült tévéfelvétel hatására őszintén vallott érzéseiről.

„Sokat gondolkodtam, hogy megosszam-e ezt a videót a múltamból. De úgy gondolom, kutya kötelességem megmutatni mindenkinek. Ez is én voltam és nem vagyok büszke rá... 5 és fél éve készült ez a beszélgetés. Talán látszik is rajtam, hogy a halál kapujában voltam. Mindez már a múlté, de szolgáljon tanulságul mindenkinek, aki ebben van, vagy hozzátartozója szenved az alkoholbetegségtől... Én túléltem. Lehet utánam csinálni...” – írta a közösségi oldalán a videó hatására.

Lapunk megkereste az előadót, aki elárulta, milyen érzéseket váltott ki belőle a sok évvel ezelőtti, még az alkoholproblémái idején készült felvétel.

"Kiábrándító. De egyben büszkeség is számomra, hogy nekem sikerült” – mondta büszkén lapunknak MC Hawer, aki teljesen véletlenül bukkant rá a tévés interjúra.

„Nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán visszanézni magamat. Most éppen rendszereztem a videóimat, és akkor akadt a kezem ügyébe, majd megmutattam a páromnak is” – tette hozzá Koczka Géza.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)