Amerikában ragadt a magyar modell és a családja – „Most elértünk egy pontra, ami igazi szívfájdalmat okoz”

Soltész Mónika 2020.05.26. Huppsz

Amerikában ragadt a magyar modell és a családja – „Most elértünk egy pontra, ami igazi szívfájdalmat okoz”

Polgár Kriszta és családja minden évben Magyarországon töltötték a nyarat. Ezúttal viszont a koronavírus-járvány miatt nem tudnak hazautazni, pedig itthon tudnak csak igazán feltöltődni.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Polgár Krisztáék három és fél éve élnek a tengerentúlon, minden évben hazautaznak Magyarországra, most azonban úgy tűnik, még egy időre le kell mondaniuk arról, hogy újra személyesen találkozhassanak a családtagokkal és a barátokkal.

„Nem tagadom, élveztem az elmúlt pár hónapot minden előnyével és hátrányával. Szerettem a nyugalmat, az együtt töltött időt, azt, hogy mindenki és minden lelassult és nem rohant el mellettünk az élet. De most elértünk egy pontra, ami igazi szívfájdalmat okoz. 3,5 éve élünk Houston mellett. Imádjuk minden pillanatát. De... Minden nyarunkat Magyarországon, OTTHON töltjük. Ez a feltöltődés, a nyaralás, ez az út az, amit hónapokig emlegetnek a gyerekek. A fiúk évente egyszer jutnak haza munka és suli miatt, én decemberben is haza szoktam menni egy hétre. Hogy most mi lesz?! Mikor láthatjuk újra a szülőket/nagyszülőket/unokatesókat, nem tudom. Nem mennek a repülők, karantén van mindenhol, a suli pedig kezdődik augusztus közepén. Remélem mostmár helyreáll minden lassan és haza tudunk menni a családhoz, barátokhoz. Mert már nagyon nagyon hiányoznak” – fogalmaz az Instagram posztjában Kriszta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés,

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT