Anyagi gondokkal küzd a magyar énekesnő

Soltész Mónika 2019.05.15. Huppsz

Anyagi gondokkal küzd a magyar énekesnő

Tóth Andi mindamellett, hogy anyagi gondjai vannak, a magánéletében is akadnak problémák, szerelmével kapcsolata nem az igazi.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Az emberek azt gondolják, hogy miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka" – mondta őszintén a Borsnak Andi, azt is elárulta, a karrierjét elvileg segítő embereket okolja ezért.

„Nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak" – tette hozzá az énekesnő, aki anyagi helyzete miatt költözött össze szerelmével.

„Tulajdonképpen azelőtt is együtt laktunk, csak akkor Ádám időzött nálam, de odáig jutottam, hogy nem tudtam eltartani magam. Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat – kaja, macska, albérlet –, de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte. Úgyhogy legfőbb célom megerősödni, befutni és elérni, hogy anyagilag a párom nélkül is megálljam a helyem. Ez adná vissza a lelki békémet" – mesélte a fiatal lány, aki azt is elárulta, a kapcsolatuk sem az igazi.

„Van itt mindenféle kisebb és nagyobb baj is, a féltékenységtől a figyelmetlenségig. Ádám először még nagyon értékelte, hogy házias vagyok, mára viszont odáig fajult a helyzet, hogy ez a dolgom. Meg persze van féltékenység is, amit részéről nem is értek, hiszen kettőnk közül ő a flörtölős. Persze, tudom, hogy sosem csalna meg, de ebből is adódtak vitáink. De bármi történjék, mindketten azt valljuk: ha elromlik a mosógép, nem újat kell venni, hanem a régit megjavítani” – árulta el.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)