Aradszky László özvegye, Éva betiltaná férje dalait

Soltész Mónika 2018.06.14. Huppsz

Aradszky László özvegye, Éva betiltaná férje dalait

Nyolc hónap telt el azóta, hogy Aradszky László hirtelen szívleállásban elhunyt. Özvegye máig nem tudta feldolgozni imádott férje elvesztését. Szeretné megőrizni a legendás énekes emlékét, ezért úgy döntött, nem engedi feldolgozni férje dalait, sőt ha tehetné, megtiltaná, hogy mások elénekelhessék azokat.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Aradszky László özvegye egy rendezvényen hallotta férje dalait, ami által úgy érzi, nem méltó az énekes örökségéhez.

„Már a halála után eldöntöttem, hogy nem szeretném, hogy más előadók lépjenek fel a dalaival. Képtelenség úgy elénekelni a számait, ahogy Laci tette, azzal a stílussal, énekhanggal és életvidámsággal. Hallottam azóta, hogy koncerten énekeltek tőle számokat, volt, amit a saját fülemmel hallottam, de szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor. Semmi köze nem volt ahhoz, amit Laci vitt véghez a színpadon hat évtizeden keresztül. Jogi értelemben tehetetlenek vagyunk, de továbbra sem örülök ezeknek az előadásoknak. A hátralévő életemben feladatomnak tekintem, hogy gondozzam a szeretett férjem örökségét, a legjobb az lenne, ha az utókor az ő hangján ismerné a slágereit” – árulta el a Borsnak Éva, aki még mindig nincs túl férje elvesztésén.

„Mindennap gyertyát gyújtok érte, sokat járok templomba és a sírjához, álmomban még sokat beszélek és találkozom vele, ez egy picit segít enyhíteni a fájdalmamon” – mondta az asszony.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)