Balázs Andrea: Fent ül egy baba az egyik felhőn, és néz minket Gáborral

Soltész Mónika 2018.09.14. Huppsz

Balázs Andrea: Fent ül egy baba az egyik felhőn, és néz minket Gáborral

Balázs Andrea immár tizenhat éve él együtt a párjával, Gáborral, akivel egyelőre még nem házasodtak össze, de nem is sürgetnek semmit. Így a gyermekáldást sem, de tudja, hogy ennek is eljön majd az ideje.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Hála istennek tele voltunk munkával, jártunk forgatásokra és próbákra is, de ezzel együtt idén többet tudtam pihenni, mint tavaly nyáron” – mesélte az élményeit a Star magazinnak Andrea, aki számára Gábor jelenti a biztonságot.

„Én Gábor mellett lettem igazi felnőtt nő, ő pedig mellettem vált igazi férfivá. Tulajdonképpen neki köszönhetem azt, aki igazából vagyok. Mindig azt mondjuk, hogy majd a huszadik évfordulónkon kimondjuk a boldogító igent. De az is előfordulhat, hogy majd egyszer jól meglepjük a barátainkat azzal, hogy titokban összeházasodunk” – viccelődött a színésznő, aki nem sürget semmit, a higgadtságát pedig édesapjától tanulta, aki máig a példaképe.

„Számomra az édesapám az igazi bástya, akire mindig minden körülmények között számíthatok, és akivel megbeszélhetek minden örömet és bánatot. Tőle tanultam azt a végtelen türelmet és elfogadást is, amivel az emberekhez állok. Ha megöregszem, olyan szeretnék lenni, mint ő” – meséli Andrea, akit az édesapja nem nyüstöl az unokakérdéssel.

„Nagyon hisz a miértekben, és én is úgy gondolom, fent ül egy baba az egyik felhőn, és néz minket Gáborral: na, még most nem jövök, majd a következő héten!” – mondta a színésznő.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)