Balesete volt ÉNB Daninak – Rendőr, mentő is érkezett

AC News 2019.05.15. Huppsz

Balesete volt ÉNB Daninak – Rendőr, mentő is érkezett

Kocsijával épp csak elindult az Éjjel-nappal Budapest sztárja, máris megtörtént a baj. Törőcsik Dani autójába egy biciklis lány hajtott bele, akit fogászatra kellett vinni.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Csak néhány napra érkezett Magyarországra haza ÉNB Dani, aki egy ideje külföldön él tetoválóművészként. A sorozat korábbi szereplője egy parkolóból akart kiállni, amikor egy biciklis belehajtott a kocsijába.

„Kitettem az indexet, mire egy hátulról érkező autós megállt, villogott, hogy kienged, mert ő szeretett volna beállni a helyemre. Mögötte kisebb kocsisor torlódott össze. Én a villogásra elindultam, ám ekkor – sajnos – egy, a kocsisort előző biciklis lány az autóm oldalának ütközött, majd elesett” – mesélte a részleteket a Blikknek Dani. „Azonnal kiszálltam az autóból megnézni, nem történt-e baja, szerencsére úgy tűnt, nincs semmi komoly sérülés, csak egy kicsit megütötte a fogát. De mivel mindketten nagyon megijedtünk, a biztonság kedvéért rendőrt és mentőt hívtunk, a mentők pedig őt bevitték őt a fogászati ügyeletre. Én a rendőrökkel a helyszínen maradtam elintézni az ilyenkor szokásos dolgokat. Az autóban és a bicikliben sem történt komolyabb kár, így amikor a rendőrök távoztak, én a lány után mentem a fogászatra, majd megvártam, amíg kijön a rendelőből. Hála Istennek a fogainak sem lett baja, telefonszámot cseréltünk, és azóta is tartjuk a kapcsolatot.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)