Balesetet szenvedett Bebe, nem is akárkivel ütközött…

Soltész Mónika 2020.07.06. Huppsz

Balesetet szenvedett Bebe, nem is akárkivel ütközött…

Bebe a Szerelmes hangjegyek című műsor tévéfelvételére tartott, amikor egy váratlan pillanatban kisebb koccanásos autóbalesetet szenvedett. Az énekes azonban arra nem számított, hogy a másik kocsiból pont a műsor házigazdája, jóbarátja, Jáger Gyula fog kiszállni. Szerencsére sem nekik, sem az gépjárműknek nem lett komolyabb baja, és ma már csak mosolyognak a történteken.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Bebe a Zenebutik, Szerelmes hangjegyek című műsor felvételére igyekezett, ám menet közben egy kisebb akadályba ütközött.

„Vidékre siettem, és az egyik kereszteződésben koccant nekem egy autó. Azonnal kiszálltam, és velem együtt a másik sofőr is, de első pillanatban nem az illetőre koncentráltam, hanem azt néztem meg, mekkora a baj. Majd amikor felpillantottam, megláttam Jáger Gyulát, ami azért volt vicces, mert pont az ő műsorának a tévéfelvételére tartottam. Szerencsére az anyagi kár sem óriási, arról nem beszélve, hogy egyikünknek sem lett semmi baja” – mesélte Bebe, akitől Gyula vette át a szót.

„Ahogy már Bebe is említette, mi is a forgatásra siettünk a párommal, hiszen nemrég vettük fel azt a zenei műsort, aminek zenekarom, a Charme együttes a házigazdája, én pedig a műsorvezetője. Azonban a GPS kicsit elkalibrált és mindenáron komppal szeretett volna eljuttatni a végcélhoz. Nagyon izgatott lettem, hiszen a két órával korábbi indulásból hamarosan csúszás lett. Össze-vissza telefonálgattunk a párommal, de hatalmas lelki teherként nehezedett rám, hogy egy egész stáb miattam fog várni. Ráadásul életem egy nagy álma vált valóra ezzel a felkéréssel. Miután plusz közel 80 km- t beleraktunk az autóba és időben rosszul álltunk, az egyik kereszteződésnél összekoccantam egy kikanyarodó autóval” – emlékezett vissza az énekes.

„Mivel mindkettőnknek viszonylag alacsony volt a sebessége, szerencsére nem történt sem személyi sérülés, sem az autókban nagyobb kár. Rögtön kipattantam a kocsiból megnézni, hogy mi történt, nincs-e nagyobb probléma. Akkor láttam meg, hogy a másik autó tulajdonosa Bebe. Mosolyra nyílt a szám, hiszen jóbarátom ugrott ki az autóból, akivel ugyanarra a helyre, a kosdi művelődési házba tartottunk” – fűzte hozzá Jáger Gyuszi.

„Mire kielemeztük a helyzetet - illetve jókat nevettünk, hogy ilyen is csak velünk történhet –, megérkezett a zenekar másik tagja, a mindig késő Attilánk is. Rögtön gondoskodni akart a szállításunkról, de mivel tényleg nem történt komolyabb probléma, csak apróbb külsérelmi nyomok láthatóak az autókon, így mindhárom kocsi saját lábán ment a forgatásra. Az egészben az volt a csúcs, hogy a megbeszélt idő előtt 10 perccel értünk oda. Csak a nap végén meséltünk a stáb tagjainak, producereknek a történtekről. Na persze a délelőtt folyamán többször cinkosan összenéztünk, illetve félszavakkal húztuk egymást a történtekkel.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT