Balesetet szenvedett Geszti Péter, meg kellett operálni

Dózsa Gabriella 2019.07.17. Huppsz

Balesetet szenvedett Geszti Péter, meg kellett operálni

Focizás közben olyan erősen találta el a zenész fejét a labda, hogy levált a retinája, a kórházban azonnal megműtötték. Geszti Péternek már korábban is volt problémája a szemével, ezzel együtt öt leválása volt, nagyon kell vigyáznia látószervére.

 

 

 

hbs(400x300)

Geszti Pétert eltiltott egy időre a sportolástól az orvosa, miután megint műteni kellett a szemét. Az EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró focimeccs közben sérült meg, a labda a fejét találta el, levált a retinája.

„Sok baj volt már ezzel a szememmel, erről beszéltem már a korábbiakban is” – nyilatkozta a Borsnak Geszti. „Tipikus sportbaleset ért, a barátaimmal hetente lejárunk kispályára focizni, és egy erősen megrúgott labda talált el. Az esetemben sajnos ez veszélyes dolog, és mivel érezhető volt, hogy nagy a baj, azonnal orvoshoz kellett mennem. Nem szeretnék részletesen belemenni, hogy milyen műtétet hajtottak végre rajtam, mert elég bonyolult, a lényeg, hogy meg kellett újra piszkálni, immár sokadszor… Most itthon fekszem, pihenek. Egy-két hetet biztosan nyugalomban kell töltenem, és az elkövetkezendő időszakban a sportot is elfelejthetem, legalábbis, ami a focit illeti. Majd meglátom, milyen mozgásra leszek képes anélkül, hogy megerőltetném vele a szemem.”

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)