Bangó Margit unokája, Tina döntött: Én már nem szülök!

Soltész Mónika 2019.01.11. Huppsz

Bangó Margit unokája, Tina döntött: Én már nem szülök!

A kis Tina teljesen elérzékenyült, mikor a szüleihez vendégségbe érkezett Takács Csaba kisfiát meglátta. Édesanyját azonnal győzködni kezdte, hogy fontolja meg a babaprojektet és ajándékozza meg a családot egy kis trónörökössel.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Szinte minden hónapban napirendre kerül Tina és Emilio között, hogy tovább bővüljön-e a családjuk. Bár Emilio nagyon örülne még egy gyereknek, Tina úgy érzi, nincs már abban az életszakaszban, hogy gyereket vállaljon. Most azonban nagyobbik lánya is győzködni kezdte, mikor a vendégségbe érkező Takács Csaba kisfiát meglátta. A kis Tina szinte el se akarta engedni a kisfiút, akit elhalmozott a szeretetével.

„Ahogy elnéztem Csabi kisfiát... én annyira örülnék, ha érkezne a családba egy kisfiú! Ez lenne mindem vágyam” - mondta a kis Tina, akinek édesanyja máshogy látja a helyzetet.

„Én már nem szülök, hanem őszülök. Lassan tényleg abba az életszakaszba lépek, hogy ez lesz a jellemző. Imádom a gyerekeket és sajnálom, hogy nem lett egy kisfiunk is. A jóisten adott két egészséges lány gyermeket, teljes így az életem” - mondta Tina, aki azzal nyugtatta lányát, hogy egyszer majd ő is anyuka lesz és talán neki megadatik majd a fiú gyermek.

„Tini most 17 éves, mondjuk egy tíz év múlva talán majd ő megajándékozza a családot egy fiú unokával” - mondta Tina a Drága családomban.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)