Baracskay Angéla: Rájöttem, hiányzik egy párkapcsolat az életemből

Soltész Mónika 2020.10.16. Huppsz

Baracskay Angéla: Rájöttem, hiányzik egy párkapcsolat az életemből

Fotó: TV2 Sajtószoba

Baracskay Angéla a nemrégiben véget ért Love Bistro zsűritagja, élvezte a forgatás minden percét, sokat adott számára a műsor. Mint mondja, arra is rájött a sztárpárokat látva, hogy hiányzik a szerelem az életéből.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Baracskay Angéla a Love Bistro-ban új szerepben próbálhatta ki magát, ugyanis műsorvezetőként is helyt kellett állnia. Úgy érzi, maximalista révén van még mit tanulnia, azonban a forgatások alkalmával egyre inkább kezdett fellazulni. Sőt önismeret szempontjából is jót tett neki ez a néhány hét.

„Jobb emberismeretet kaptam önmagamról és másokról is a műsor által. Számomra ez egy teljesen új szerep volt, hiszen műsorvezetőként is helyet kellett állnom. Másrészről pedig – amit nem gondoltam volna -, hogy ezáltal rájöttem, hiányzik egy párkapcsolat az életemből. Kaptam hideget, meleget, jó volt a párokat együtt látni, most úgy érzem, adok magamnak egy új esélyt” – mondta Angéla, majd az is elárulta, utólag milyennek látta magát viszont a képernyőn.

„Nem mondhatom, hogy elégedett vagyok magammal. Az elején kicsit talán merev voltam, de napról napra azt láttam, hogy belazulok a feladatba. Ha pedig a külsőt nézzük, nagyon sok kedves levelet kapok, dicsérnek, hogy milyen szép és csinos vagyok, ilyenkor gondolkodom el azon, hogy valóban rosszul, egy görbe tükörben látom-e magam? Egyébként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az ilyen típusú stresszhelyzetekben szaladnak le rólam a kilók, most sem volt ez másképp” - fűzte hozzá mosolyogva a TV2 sztárja.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT