Básti Juli a férjéről: Nagyon jól működünk együtt

Pataki József 2019.10.05. Huppsz

Básti Juli a férjéről: Nagyon jól működünk együtt

A színésznő nemrég átigazolt a Centrál Színházhoz, ahol egyébként a férje az igazgató. Most elárulta, hogy milyen eddig a közös munka.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Básti Juli azt mondja, hogy nagyon szeret a férjével, Puskás Tamással dolgozni, és egyáltalán nincs közöttük rivalizálás.

„Vállvetve dolgozunk, és nem kétséges, hogy a férjem a rendező, az igazgató. Tisztában vagyok vele, hogy Tamás jó vezető, jó rendező, ezért elfogadom annak. Ő rendelkezik a szükséges tudással, intelligenciával, türelemmel és tehetséggel ahhoz, én pedig színészként végzem a munkám, így nem rivalizálunk – kezdte a színésznő, aki kitért arra is, milyenek a próbaidőszakok. – Nagyon jól működünk együtt, a darab hangulatától is nagyban függ a próbák hangulata. Minden darab különböző, mások a munkatársak is, más a kémia, ez mindig így volt. Minden próbafolyamatnak megvan a maga különleges, megismételhetetlen, egyedi hangulata, ami befolyásolja a munkát. Az út, melyen eljutnunk az előadás végső formájához, mindig különböző, csak a törekvés azonos, tökéletesen szólaltatni meg a választott szöveget. Nem kell egymásnak bebizonyítanunk semmit, hogy megbízható vagyok, hogy megtanulom a szöveget időben, hogy nekem is jár a fejem a saját feladatomon. Azonos az ízlésünk, csak ritkán tér el a véleményünk jelentősebben. Általában egészen ráhagyatkozom, hiszen lentről ő jobban látja, de az is igaz, hogy hosszútávon a jó színész ösztönös, többnyire győztes és igazolja magát”– árulta el a Pepita magazinnak.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT