Baukó Éva csatornát vált – „Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem!”

Soltész Mónika 2018.09.13. Huppsz

Baukó Éva csatornát vált – „Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem!”

Baukó Éva az RTL Klubhoz igazolt. A csatorna a hamarosan induló ValóVilág éjszakai műsorának, a BeleValónak a műsorvezetésével bízta meg. Négy év után most pedig onnan folytatja, ahol akkor abbahagyta, és mindenképpen bizonyítani akar, hogy megállja a helyét műsorvezetőként is.
 

hbs(400x300)

„Amikor megkeresett a csatorna, majd’ kiugrottam a bőrömből. Komoly esély ez számomra, már csak azért is, mert korábban már vezettem ezt a műsort, és úgy éreztem, borzalmas voltam. Most végre megmutathatom, mennyit fejlődtem!” – mondta a Blikknek Éva, aki először aggódott, de hamar ráérzett, mit várnak tőle.

„Azt kérték, felejtsem el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség kell! A látszat ellenére komoly munka ez, egy 25 perces élő adásban, ahol egyedül van az ember, felkészültségre, logikai érzékre és humorérzékre van szükség. A második alkalommal már nem idegeskedtem, laza maradtam, szerintem ez döntött mellettem” – tette hozzá az egykori VV játékos, aki örül, hogy részese lehet a műsornak.

„Még mindig lehet jelentkezni, bárkinek lehet esélye a 36 milliós főnyereményre! Új évad, új lehetőség, amelynek én is részese lehetek. Baukó Évaként leszek ott a képernyőn, és számíthatnak rá a nézők, hogy minden körülmények között kimondom majd a véleményem” – mondta a lapnak Éva.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)