Bereczki Zoli új pályára lépett

AC News 2017.04.26. Huppsz

Bereczki Zoli új pályára lépett

Bereczki Zoltán kiegyensúlyozott és boldog. A színész az élet számos területén sikeresen helytáll, most pedig azt is kiderült róla, hogy a színészkedés és az éneklés mellett két évvel ezelőtt saját céget is alapított.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Művészi tevékenységgel foglalkozunk, koncertszervezéssel és színházi előadások létrehozásával… Több, mint két évvel ezelőtt úgy döntött az ég, hogy a menedzseremmel elég érettek vagyunk ahhoz, hogy belökjön a mély vízbe. Úgy alakultak körülöttünk a viszonyok, hogy nem volt más lehetőségünk, mint létrehozni a Lepkegyűjtő produkciót. Soha nem bántuk meg, de voltak olyan pillanatok, amikor nem tudtuk, hogy lesz-e tovább, lesz-e holnap… A cég kockázat, merész vállalás, amikor nem lehetsz biztos abban, hogy sikerül minden húzásod. Ebből tanulsz, és egy lépéssel megint előrébb vagy. Alkotótevékenységet végző, kreatív cég vagyunk, de ettől még ez kemény vállalkozás” – magyarázta Bereczky a Borsnak, aki a lap kérésére a magánéletéről is beszélt.

„Boldog és kiegyensúlyozott vagyok, mert már nem akarok mindent, mindenáron. Ez a titok. Ami nem megy, azt engedjük el. Egyedül kell, hogy megtaláld magad, a boldogságot, és ehhez tud majd csatlakozni valaki. Ha a másik felemet keresem, az olyan szimbiózis, amibe én már nem akarok belemenni. Ezt a hibát még egyszer nem szeretném elkövetni. De ez nem azt jelenti, hogy évek óta egyedül vagyok, nem fogadtam szüzességet!” – nyilatkozta a színész-énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT