Bereczki Zoltán: Vállalom a koromat, ne fiatalítsanak!

AC News 2019.07.22. Huppsz

Bereczki Zoltán: Vállalom a koromat, ne fiatalítsanak!

Úgy érzi, 40 éves kora után ért be igazán, addig csak egy kölyökvizsla volt - fogalmazott az énekes a Borsnak, és elárulta azt is, hogy sokkal lazább és önazonosabb lett, mint azelőtt. A népszerű színész a 44. életévében jár, azonban ezt cseppet sem bánja.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Vállalom a koromat: a tévés szerepléseknél, fellépéseknél állandóan rászólok a sminkesekre, hogy ne fiatalítsanak! Szeretem a ráncaimat, nagyon élvezem, hogy negyvenhárom éves vagyok. Állítólag jól áll” – kezdi a Borsnak mosolyogva Bereczki Zoltán.

„Sok barátomtól, ismerősömtől és ismeretlentől is megkaptam már, hogy kifejezetten jót tett nekem a kor. Régebben egy kis kölyökvizsla voltam, szeleburdi, de negyven körül azt hiszem, megérkeztem, és végre belenőttem a bőrömbe. Egyetlen évemet sem adnám vissza” – magyarázza az énekes, aki a TV2 ősszel induló átváltozóshow-jának egyik mestere lesz,

„Korábban azt gondoltam, ha mindenki olyan keményen és elszántan dolgozna, mint én, akkor mennyivel jobb lenne az életünk. Aztán idővel rájöttem, nem kell, és nem is szabad a világot megváltani, izomból küzdeni az elismerésért, és mindenkinek megfelelni" - fejtette ki a színész.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)