Berki Krisztián nem tart semmitől

AC News 2017.04.27. Huppsz

Berki Krisztián nem tart semmitől

Berki Krisztán és Ambrus Attila nem mindennapi kihívásoknak esnek neki a hamarosan induló Ázsia Express című műsorban. Berki viszont nem tart semmitől: az ellenfelek, a pénzhiány, és a nyelvi gondok sem foghatnak ki rajta.

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Csapatban dolgozunk, de számomra nincs jelentősége annak, hogy ki a párom. Maximalista ember vagyok, aki éppen mellettem van, azzal fogok jól teljesíteni. Ez az egy hónap arról szól, hogy megtapasztalom, menyire hiányzik a családom, mennyire nehéz a lányom nélkül, és mennyire nehéz, amikor nem tudok velük kommunikálni. Az, hogy szúnyogok lesznek, esik az eső vagy föl kell mászni valahová, egyáltalán nem zavar” – mondta a Borsnak adott interjújában, majd arról is beszélt, hogy napi költőpénz nélkül is túlélné az embert próbáló küzdelmet.

„Napi egy dollár ott, ahol csak le kell szakítanom egy banánt a fáról? Ez olyan, amikor Costa Ricán azt mondták, hogy nem lesz pénz… és akkor mi van? Nem pénzre van szükségem az életemhez, hanem lehetőségekre. Ázsiában millió lehetőségem lesz. Minden körülmények között meglátom és kihasználom az esélyeket. Szerintem a műsorkészítők el is túlozták azt az egy dollárt. Én nulla pénzzel is túlélném” – vélekedett Berki, aki úgy érzi meg fogja találni a kintiekkel a közös hangot.

„Senki nem tud angolul, de nem is kell. Régen azt mondtam, hogy a világ nyelve a futball és azt tapasztalom, hogy akármerre voltam idáig külföldön, és beindítottam a kommunikációt a másik fél felé, az pedig befogadó volt, akkor a nyelvi nehézségek megszűntek” – magyarázta a lapnak. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)