Betelt a pohár Emilio feleségénél

Pataki József 2019.11.15. Huppsz

Betelt a pohár Emilio feleségénél

Tina megelégelte, hogy Emilio hallása igen szelektív az utóbbi időben. Ezért úgy döntött, orvoshoz viszi férjét, mert ráfér egy fülvizsgálat.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Megelégelte férje szelekítv hallását Jellinek Tina, aki úgy érzi bármit mond a férjének – különösen, ha a ház körüli teendők kapcsán kéri a segítségét – Emilio meg sem hallja azt.

„Lassan mondhatok bármit, Emilio nem igazán hallja meg. Igaz az utóbbi időben nagyon meg volt fázva, több fülgyulladása is volt, ezért jobbnak láttuk, ha ellátogat az orvoshoz. Remélem javítanak a helyzeten, mert kicsit kezdem unni, hogy bármit kérek tőle azt érdekes módon nem hallja meg – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, akinek férje másképp látja a helyzetet. –Szerintem Tina hallásával nincs minden rendben. Amikor este 11 körül megkérem, hogy süssön egy kis rántott húst nem igazán reagál. Bezzeg, ha cipő- vagy táskavásárlásról van szó, azonnal kristálytiszta lesz a hallása. Szerintem neki sem ártana egy fülmosás” – poénkodott Emilio, akinek felesége bebizonyította, hogy ő ugyan nem retten meg egy ilyen beavatkozástól.

 „A doktornő azt mondta, hogy évente egy fülmosás ajánlott mindenkinek, így ezt meg is csinálták most. Kifejezetten kellemes volt a beavatkozás. Igaz mindig van bennem egy kis izgalom, ha orvoshoz kell mennem, de jól bírom a fájdalmat, egyedül csak a fogorvosnál félek. Ugyanez viszont nem igaz Emiliora, aki egy megfázásnál is a papot hívná szíve szerint. Nem viseli jól, ha megbetegszik vagy orvoshoz kell mennie – árulta el Tina, akinek férje valóban nem rajongott a fülészeti beavatkozásért. – A doktornő azt mondta, hogy rendben van a fülem, kiheverte a megfázást, gyulladást. Elvégeztek egy fülmosást, ami ugyan nem fájt, de nem is rajongtam érte. Tinát viszont lehet elhozom még egy hallásvizsgálatra, mert fülmosás ide vagy oda azt, hogy ’Éhes vagyok!’ még  mindig nem hallja meg” – mondta a 20:55-től látható adás kapcsán Emilio.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT