Bocsánatot kért Bódi Sylvi

Pataki József 2020.02.14. Huppsz

Bocsánatot kért Bódi Sylvi

Korábbi posztja hatalmas gyűlölethullámot indított el. Most elnézést kért mindenkitől…

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy sokan mennyire kiakadtak (többek között Tóth Gabi is), amikor Bódi Sylvi a következő sorokat fogalmazta meg Instagram oldalán, melyet később módosított:

„Gondolom Oroszország példáját követően, Magyarország is lezárta a kínai turisták előtt a határt. Legalábbis nagyon remélem. Ha anno a migránsokat is sikerült nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferde szemű kínaiak, de már pont elegen élnek az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet.”

Most, pár nappal később pedig egy újabb poszt kíséretében bocsánatot kért mindazoktól az emberektől, akiket megbántott a kiírásával.

„Őszintén sajnálom, ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer, tudja, hogy nem ilyen ember vagyok, de azért van bennem aggodalom a járvány miatt, kicsit ezért is reagáltam túl, tényleg nem akartam senkit ezzel minősíteni vagy megbántani” – írta az Instáján.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

 

És itt lehet meg is kellett volna állnia, de a kommenteket böngészve a modell egy igencsak ironikus hangnemben válaszolt egy hozzászóláshoz.

„Ezentúl javasolom, hogy a kanyarós, himlős, influenzás gyerekek, felnőttek ne tartózkodjanak otthon. Lehetőleg menjenek közösségbe. És persze a kórházakba se tiltsák meg a látogatást, így még több ember fertőződik meg, mert tudjuk jól, hogy az ott fekvő emberek immunrendszere gyengébb. Sajnos szerintem az emberek nem tudják felmérni a potenciális veszélyt ezzel a wuhan-i járvánnyal kapcsolatban” – írta egy rajongójának válaszul Sylvi.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT