Bódi Csabi eladományozná az ellopott pénzt – Egyelőre nincsenek meg a tettesek

Soltész Mónika 2020.07.03. Huppsz

Bódi Csabi eladományozná az ellopott pénzt – Egyelőre nincsenek meg a tettesek

Ahogy azt elsőként megírtunk, Bódi Csabit komoly összeggel lopták meg. Az ügyben egyelőre előrelépés nincs, azonban még mindig reménykedik, hogy az 1,2 millió forint egy része előkerül. Csabi az AcNewsnak elmondta, azt az összeget, amit a rendőrség közreműködésével visszakap, egy az egyben a Bókay Gyermekklinikának adományozza.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Bódi Csabi legújabb klipje forgatásán dolgozott, amikor a személyautójából elvittek 1,2 millió forintot és egy 200 ezret érő – számára nagyon fontos és pótolhatatlan – tárgyat. Az énekes azonnal rendőrséghez fordult, azonban egyelőre nincs meg a tettes.

„Sajnos semmilyen előrelépés nincs az ügyben. El vagyok keseredve, mert annak ellenére, hogy többen azonosították az elkövetőket, nincsenek meg. Mi is rengeteg információt nyújtottunk a rendőrség segítségére, neveket, címeket és még rendszámot is, hűlt helyük. Sajnos minél több idő telik el, annál kevesebb az esély arra, hogy a pénzből valamennyi előkerüljön. Én azért remélem, hogy az 1,2 millió forint meglesz, mert azt az összeget szeretném felajánlani a Bókay Gyermekklinikának” – kezdte lapunknak a mulatós sztár, majd hozzátette, örül az új klip sikerének, azonban sajnos rossz emlékeket idéz benne minden alkalommal.

„A Még a sírba is utánad megyek című dalt forgattuk épp a bűncselekmény idején. Nagyon jók a visszajelzések, sőt már a YouTube legfelkapottabb dalai között van már 8. napja, mégis akárhányszor látom, vagy fogom énekelni, minden alkalommal ezt a szörnyű esetet fogja eszembe juttatni. Próbálok ezen túllépni, hiszen a rajongók nagyon szeretik, és ezzel csak nekik akarok örömet okozni.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT