Bódi Csabi kiakadt! – Azt híresztelték, hogy egy benzinkúton verekedett

Soltész Mónika 2020.05.25. Huppsz

Bódi Csabi kiakadt! – Azt híresztelték, hogy egy benzinkúton verekedett

Rengeteg hazai sztár esett már áldozatául különböző lájkvadász oldalaknak. Ezúttal Bódi Csabira esett a választásuk, akiről azt állítják, bántalmazott egy előadóművészt, így a család emiatt most magyarázkodásra szorult. Az AcNewsnak Csabi elárulta, fáj neki, ami történt, hiszen hosszú évek óta azért küzdenek, hogy a cigányságra ne előítélettel gondoljanak. Egy biztos, jogi útra viszi az ügyet, mert ezzel a munkásságuknak és a családnak is sokat ártottak.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Elképesztő történettel állt elő egy lájkvadász, kamu hírportál. Bódi Csabiról azt állítják, hogy egy hazai benzinkúton ütötte le az egykori X-Faktoros rappert, Manuelt, az írás szerint az énekes azóta előzetesben van. Lapunknak Csabi felháborodottan és csalódottan reagált a történtekre.

„A pályafutásunk 1999-ben, az Aranyesővel indult, ez hozta meg számunkra a nagy nyilvánosságot, holott előtte már 13 albumunk jelent meg, és háromszoros platinalemezzel büszkélkedhettünk. Azóta nagyon sok minden történt már a családunkkal. Pletykálkodtak, valótlan állítások kerültek a médiába, olyan is előfordult, hogy perrel kellett az igazunkat érvényesíteni, ami szerencsére sikerült is. Volt olyan, amiken jókat nevettünk, például amikor azt állították, hogy Michael Jackson nálunk lakik albérletben és a Bódi család tagja szeretne lenni, talán ez volt az egyik legabszurdabb. Mégis mindennél jobban felháborít a jelenlegi eset, mert ránk soha nem volt jellemző, hogy verekedősek lennénk, azt sem hallhatta senki, hogy részegen vagy drogosan karamboloztunk volna, esetleg bántottuk és megcsaltuk volna az asszonyainkat. Mi mindig azt közvetítjük az emberek felé, hogy a szeretet ingyen van, egy mosoly nem kerül semmibe, tiszteljük egymást. Csakis rossz és jó emberek léteznek, nincs olyan, hogy cigány vagy magyar, alsóbb vagy felsőbbrendű nemzet. Mindenkit egyenrangúnak teremtett a Jóisten. Rengeteg roma művész létezik Magyarországon, a számos tehetséges zenészen kívül vannak költőink, festőink, szobrászaink” – kezdte lapunknak Bódi Csabi, aki értetlenül áll a történtek előtt.

„Ez a hír, hogy én bántottam egy előadóművészt, nekünk árt, hiszen ez valójában nem így történt, viszont sokan elhihetik a cikk tartalmát. Fáj, hogy mi azért küzdünk, hogy segítsünk az embereknek, és ezt kapjuk cserébe. A karantén ideje alatt több mázsa tartós élelmiszert vittem le egyedül a Bódi família nevében egy rászoruló családnak vidékre, illetve most pénteken teljesen ingyen fogok 150 embernek énekelni. Sajnos a mai előadóművészek jelentős részére nem lehet elmondani, hogy ilyen segítőkészek, kivéve, ha egy televízió vagy egy újság azt közvetíti is” – fűzte hozzá az énekes, majd azt is elárulta, hivatalos útra terelik-e az ügyet.

„A Sláger TV vezetőségével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy ezt nem hagyjuk annyiban, és jogi úton fogunk elégtételt venni a valótlan állításért.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT