Bombaformában Csomor Csilla –„Dühből változtattam”

AC News 2017.04.26. Huppsz

Bombaformában Csomor Csilla –„Dühből változtattam”

Hatalmas változáson esett át Csomor Csilla. A népszerű színésznő az utóbbi időben több kilót is ledobott magáról, de még így sem teljesen elégedett az alakjával...

hbs(400x300)

„Igaz, 2015-ben már megfogalmazódott bennem a változtatás gondolata. Közeledtem az ötvenhez és úgy éreztem, esztétikailag kellene magamon valamit csiszolnom, mert az a tapasztalatom, hogy manapság a világ inkább a külsőségeket helyezi előtérbe, és az a szakmaiság vagy belső tartalom, amit én képviselek, az már kevés. Egy ötvenéves nőnek ma már az, hogy profi, felkészült, tudása van, szakmaisága van, már nem biztos, hogy elég. Dühből változtattam: nektek ez kell, akkor tessék, megmutatom! Igenis lehet szabás-varrás, mindenféle külső beavatkozás nélkül szép és esztétikus összképet hozni, amiben én is jól érzem magam” – indokolta döntését a Barátok közt egykori sztárja.

„Szinte mindenféle módszert kipróbáltam, a diétákat, és a mozgást tekintve is” - mesélte a Mokkában a színésznő, aki szakértők segítségét kérte az átalakuláshoz.

 A színésznő még nem teljesen elégedett az eredménnyel, így még néhány kilótól szeretne megszabadulni.

„Most 6 kilót adtam le és még 2-3 kilót szeretnék. Mert érzem, hogy hol vannak azok a kicsike hajtások, amiket le kellene faragni” – magyarázta a műsorban. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)