Bugyi nélkül alszik Ördög Nóri?

AC News 2017.04.07. Huppsz

Bugyi nélkül alszik Ördög Nóri?

Nem! A szépséges műsorvezető rendkívül intim titkát osztotta meg a Vigyázat, gyerekkel vagyok című produkcióban. Az alvási szokásokat elemezték a legutóbbi műsorban, és sokak derültségéére Edvin Martont lebuktatta a kisfia, elmondta, hogy édesapja bizony szereti, ha jól szellőzik, ezért aztán alsó nélkül hajtja álomra a fejét.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Ördög Nóra ettől a mérhetetlen őszinteségtől ugyancsak megnyílt, elmondta, hogy ő aztán képtelen lenne bugyi nélkül aludni. Neki is szegezte a kérdést Edvin Martonnak:"csak így, szabadon, lengén?”, és persze hosszasan elidőztek ennél a témakörnél.

A műsorban egyébként nem csak Edvin Marton került kínos helyzetbe, korábban Demcsák Zsuzsáról „köpött” a gyereke: elmondta, hogy édesanyja nem szokott fürdeni. Zsuzsa persze eloszlatta a félreértést, mint kiderült, gyerekei valóban nem láthatják őt tisztálkodni, ugyanis a mosakodást hajnali fél négy körül ejti meg, amikor is a csemeték még az igazak álmát alusszák.

 

A bokszoló Erdei Zsoltot sem kímélte a gyerekszáj; kisfia elárulta, hogy édesapja állandóan káromkodik vezetés közben, és még evés közben is képes szellenteni!

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT