Cooky: Majd akkor leszünk bátrak, ha nincs több halott Magyarországon!

Pataki József 2020.05.27. Huppsz

Cooky: Majd akkor leszünk bátrak, ha nincs több halott Magyarországon!

Jó időre el kellett engednie pilóta álmait Cookynak, aki szerint legközelebb csak két év múlva szállhat a repülőgép volánja mögé. Hiába az enyhítés, ő továbbra sem fog kijárni otthonról, ha lehetősége van rá.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Hiába enyhítették a korlátozásokat, Cokky élete nem változott azóta sem, és igyekszik a lehető legkevesebb időt az otthonán kívül tölteni. A lemezlovas csak mostanában tett kivételt, amikor a családjával ment el közösen vásárolni.

„Még mindig nem igazán járunk ki. Az egész karanténhelyzet alatt, csak nemrég voltunk egyszer közösen vásárolni a gyerekekkel. De amúgy otthon vagyunk. Majd akkor leszünk bátrak, ha nincs több halott Magyarországon! Akkor fogom úgy érezni, hogy elmúlt a veszély – kezdte az AcNewsnak Cooky, aki hétvégenként megy be a rádióba dolgozni egy kicsit. – Olyankor nem nagyon van bent ember, így nyugodtan tudom csinálni a dolgomat. A legtöbb munkát most amúgy is itthon végzem. Kertet rendezek, jakuzzit takarítok, és rengeteget foglalkozom a fiaimmal.”

A pandémia miatt persze most az egek meghódításáról is le kellett mondania egy darabig a hírességnek.

„Teljes egészében, majd csak két év múlva tudnak működni a légitársaságok. Valószínűleg csak akkor fogok tudni pilótaként dolgozni, de már abban sem vagyok biztos. A repülést nem engedtem el, az engedélyemet is meghosszabbítottam, de nem tudom mikor repülhetek újra. Ha őszinte akarok lenni, a koronavírus most nagyon megfékezte az álmaimat – mondta, és ha már a repülésnél tartottunk, szó esett a Franciaországban élő édesanyjáról is, akit hosszú ideje nem láthatott. – Édesanyámmal, minden este beszélünk Skype-on, de az nem olyan… úgy volt, hogy most júniusban jön hozzánk meglátogatni, de el kellett halasztanunk decemberre. Már nagyon hiányzik ő is!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT