Csalódott a versenyző, amiért fel kellett adnia az Exatlon Hungary-t

AC News 2019.01.11. Huppsz

Csalódott a versenyző, amiért fel kellett adnia az Exatlon Hungary-t

 

A 38-szoros magyar bajnok ritmikus gimnasztikázó, Vass Dóra az első versenyző, akinek sérülés miatt ott kellett hagynia az Exatlon Hungary versenyét. A sportolónak a bokája ment ki az egyik akadály pályán.

 

hbs(400x300)

Kórházba is kellett szállítani a bajnokot, ahol alaposan kivizsgálták és végül úgy döntöttek, Vass Dóra nem folytathatja a versenyt.
"Csalódott vagyok, amiért nem versenyezhettem tovább" - vallotta be lapunknak Dóra, aki azóta már visszatért Dominikáról és itthon folytatja a gyógyulását.
"Fizikoterápiás kezelésekre és gyógytornára is járok. Még egy picit fáj a bokám, de javul, még egy jó ideig kímélnem kell" - tette hozzá a magyar bajnok, aki a sportágának köszönhetően hozzá van szokva a gyakori lábsérülésekhez. Kihívás volt számára az Exatlon Hungary, azt még nem tudja, hogy egy következő évadban visszatérne-e, de otthon, a tévé előtt szurkol a többieknek. A verseny alatt Dóra mindvégig fontos ékszereket viselt, bár az ilyen versenyek alatt a sérülés veszélye miatt le szokták venni, ő mégsem tette.
"A gyűrűt a volt edzőmtől kaptam és igazából három éve sose veszem le, mondták, hogy le kéne, de mondtam, hogy kizárt dolog. A karkötő pedig egy nagyon kedves családi barátomra emlékeztet" - árulta el.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)