Cseke Katinka megdöbbentő vallomása – „A régi kollégák nem ismernek meg!”

Dózsa Gabriella 2019.07.18. Huppsz

Cseke Katinka megdöbbentő vallomása – „A régi kollégák nem ismernek meg!”

Elképesztő átalakuláson ment keresztül a TV2 sztárja. Cseke Katinka éveken keresztül küzdött a kilókkal, most végre sikerült lefogynia húsz kilogrammot. Igaz, ezért a sikerért áldozatokat kellett hoznia, ami nem mindig volt könnyű. A színésznő külseje a leadott kilók miatt drasztikusan megváltozott, ami miatt régi kollégái sem ismerik fel.

 

 

hbs(400x300)

Még egy léböjt kúrát is végigcsinált Cseke Katinka a fogyás érdekében. Ez nem csak a testét, de az elméjét is megtisztította.

„Részt vettem egy léböjtkúrán is, ami elsőre ijesztően hangzik, de nem volt az” – mesélte a hot! magazinnak a színésznő, aki sok-sok év után otthagyta a Jóban Rosszban sorozatot. „Nagyon izgalmas volt számomra! Egyáltalán nem éheztem: sűrű leveseket, joghurtokat fogyasztottam, 600-800 kalóriát vittem be naponta. Érzem, hogy így a szervezetem, a testem és a lelkem együtt tisztult, távoztak a felgyülemlett méreganyagok. Most már a mindennapjaim részévé vált az új életmódom… Az elmúlt közel egy évben normális méretűre szűkült a gyomrom, így nem is igényelnék már annyi ételt, mint előtte.”

Katinka nem tagadja, kellett áldozatokat is hoznia a fogyókúra miatt. Egy indiai orvos is a segítségére volt, aki a gyógynövénykomplexum mellett egy teljesen új étrendet is összeállított a számára.

„Nem eszem húst, tojást és tejtermékeket, halat és rákot viszont igen. A glutént és az élesztőt pedig teljesen száműztem. Eleinte nehéz volt, aztán találtam pár helyet, ahol nyugodtan ehetek, és megtaláltam, mik azok az ételek, amelyek számomra is fogyaszthatók, így beállt a rend… A régi kollégák néha elmennek mellettem az utcán, mert nem ismernek meg; az ő fejükben még a nagydarab énem él.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)