Csonka Pici: Hiszek a nevetés gyógyító erejében

Pataki József 2019.04.15. Huppsz

Csonka Pici: Hiszek a nevetés gyógyító erejében

Sok színészhez hasonlóan Csonka András is csatlakozott a bohócdoktorok legújabb kampányához, hiszen bizonyított tény, hogy a nevetés és a pozitív gondolatok gyógyító erővel hathatnak, akár a legsúlyosabb betegeknél is.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Csonka Picit sokan állandó jókedvéről, és pozitív hozzáállásáról ismerik, éppen ezért nem meglepő, milyen testhezálló feladattal keresték meg nemrég. Több kollégájához hasonlóan, ő is felöltötte a piros orrot, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy gyakran csak egy kis derű hiányzik ahhoz, hogy minden jobb legyen.

„Egyből igent mondtam a bohócdoktorok kampányára amikor felkértek, mert szívemen viselem a beteg gyermekek sorsát. Ugyan én még nem mentem be piros orral a kórházba, de ismerek pár kollegát, akik rendszeresen járnak felvidítani a gyerekeket” – mondja lapunknak a népszerű színész, aki szívén viseli a beteg gyermekek sorsát.

 

 
 
 
 
 

 

„Hiszek a nevetés gyógyító erejében. Engem is sokszor kihúznak a pozitív gondolatok a hullámvölgyekből. Persze el kell jutni arra a pontra is, hogy tudjon nevetni az ember… Nekem is meg kellett tanulnom becsülni az életet, ami megadatott nekem. A gyerekeknél erre jobban oda kell figyelni, hiszen a kórházak megijesztik őket, és olykor egy kedves szó elég ahhoz, hogy sokkal jobban érezzék magukat.”

 

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)