Cukorbeteg gyerekeknek segít Hevesi Tamás

Pataki József 2020.07.25. Huppsz

Cukorbeteg gyerekeknek segít Hevesi Tamás

Az énekes mindössze 20 éves volt, amikor megtudta, hogy cukorbeteg. Hevesi Tamás megtanult együtt élni a diabétesszel, így hasznos tanácsokkal igyekszik ellátni a hasonló cipőben járókat.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Több évtizede már, hogy Hevesi Tamás felvette a kesztyűt a cukorbetegséggel szemben. Az énekest akkor váratlanul érte a diagnózis, amely le is taglózta.

„20 éves voltam, amikor kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Persze, hogy akkor megrázott a dolog, hiszen rendszert kellett vinni az addig rendszertelen életembe” – emlékezett vissza az énekes, aki akkor nem volt könnyű helyzetben.

„Akkor még nem tartott ott a cukorbetegség kezelése, mint ma, amikor már rendelkezésre állnak olyan eszközök, terápiák, amelyek megkönnyítik a cukorbetegek mindennapjait. Persze, a mai napig odafigyelek, sokat mozgok, így szinte természetessé vált számomra a cukorbetegségem kezelése. Ma már szinte észrevétlenül lehet ezzel együttélni  – mondta Hevesi Tamás, aki a legfiatalabbakat is igyekszik hasznos tanácsokkal ellátni ezen a téren. – Évek óta részese vagyok a cukorbeteg gyerekek táboroztatásának. Igyekszem segíteni a 7-14 éves korosztályt, különösen most, hiszen a járványhelyzet a cukorbetegeket is extra körültekintésre inti. Megosztom velük a tapasztalataim, hogy miként lehet átvészelni a karantént, mennyire fontos, hogy ilyenkor még inkább odafigyeljünk arra, hogy mennyit eszünk és hogy a mozgást soha, de soha ne hanyagoljuk el” – tette hozzá az énekes, akinek a zene mellett a sport is mindig az élete része volt.

„Nálam a sport és a zene kéz a kézben járnak. Három hete a Gödöllő férfi labdarúgó csapatának vezetőedzőjeként is tevékenykedem, amit nagyon élvezek, megtisztelő számomra, hogy velük dolgozhatom.  Remélem, sok mindent taníthatok nekik, nagyon szeretem ezt a munkámat” – árulta el a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Hevesi Tamás.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT