Demcsák Zsuzsa a fogadott fiáról: Leon tényleg a családom része lett

2019.02.08. Huppsz

Demcsák Zsuzsa a fogadott fiáról: Leon tényleg a családom része lett

Fotó: TV2

Még a Mokka műsorvezetőjeként ismerte meg egy 18 éves, állami gondozásban felnőtt fiú sorsát Demcsák Zsuzsa, és utána befogadta az otthonába. Sokan úgy vélték, csak egy fellángolás, de mély kapcsolat alakult ki köztük.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A ma már 20 éves srác jelenleg Angliában dolgozik, de korábban Demcsák Zsuzsa otthonában élt. Az egykori állami gondozott fiú, Horváth Leon így beszélt erről.

„Próbált a helyes útra terelni. Úgy kezel, mintha mindig is a fia lettem volna. Ebbe persze beletartozik az is, hogy néha szigorúnak kell lennie velem. Mindenben kikérem a tanácsát. Furcsa, amikor úgy mutat be, hogy „ő a fiam”. Mivel állami gondozásban nőttem fel, sosem hívtak így” – mesélte a Best magazinnak Leon.

Az egykori műsorvezetőnőt annak idején sokan félreértették, miért fogadta be Leont, de most elmesélte, mennyire szoros a kapcsolatuk és hogy mivel tudott hatni rá.

„Megnyílt nekem, mert szeretem. Mondtam neki, hogy ő úgy jó, ahogy van, és ha tudok, bármiben segítek” – mondta Demcsák Zsuzsa. – „Az embereknek el kell fogadniuk egymást bármilyen körülmények között. Meg kell adni az esélyt mindenkinek, hogy új életet kezdjen. Az, hogy a Mokkában találkoztunk, sorsszerű volt. Ami azután történt, az nem jótékonykodás, hanem egymásra találás. Leon tényleg a családom része lett.”

Az egykori tévés jelenleg fordításból és tanításból él. Magántanárként idegen nyelvet, főként angolt, valamint matematikát és beszédtechnikát tanít, és imádja a munkáját. A Star magazinnak azonban nemrég elárulta: nemsokára ismét feltűnik majd a tévéképernyőn, de részleteket nem mondhatott.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)