Disznótorozni hívja rajongóit a Magna Cum Laude

Soltész Mónika 2019.02.11. Huppsz

Disznótorozni hívja rajongóit a Magna Cum Laude

A zenekar hamarosan nagyszabású koncertet ad Budapesten. Azonban a körítés sem lesz semmi, disznótoros kóstolóval, borral, pálinkával várják a nagyérdeműt.
 

hbs(400x300)

Hatalmas bulira készülhetnek a Magna Cum Laude rajongói, akik hamarosan Budapesten adnak nagykoncertet. A zenekar húsz évvel ezelőtt kezdte meg a működését. Tizenöt éves fennállásukra adott koncertjükön ígéretet tettek a rajongóknak, hogy a 20. jubileumi koncerten óriási bulit rendeznek.

„Ritkán csinálunk nagykoncertet. Öt évvel ezelőtt játszottunk az Arénában, akkor ígéretet tettem, hogy a húsz éves koncerten találkozunk. Nem hiszek abban, hogy minden évben meg lehet tölteni az Arénát. Mertünk nagyot álmodni és így jött az, hogy egy kicsi kulináris élményt is adunk most a közönségnek” - mondta Mező Misi a Magna Cum Laude frontembere.

„Budapest szívébe egy kis vidéket csempészünk. Disznótoros, pálinka, jó kis buli, zabálás, kajálás. Ezt nagyon szokták élvezni a rajongók is, hogy nem egy száraz szendvicset tudnak venni, hanem minőségi ételeket-italokat fogyaszthatnak el a buli alatt” - tette hozzá az énekes a 95.8 Sláger FM-en, ahol a Sláger Témában Mező Misi.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)