Dopeman felkészült a pénzügyi mélyrepülésre

Pataki József 2020.06.22. Huppsz

Dopeman felkészült a pénzügyi mélyrepülésre

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a rapper több lábon áll, talán ezért nem sínylette meg a karantén helyzetet annyira, mint a többi zenészkollegája. Dopeman hitelező cége azonban így is megérezte a változásokat az intézkedéseknek köszönhetően.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Pityinger László alias Dopeman jópár évvel ezelőtt elindította társával a saját hitelező cégét. Lapunk kíváncsi volt arra, hogy az elmúlt hónapokban, mikor az anyagi bizonytalanság felütötte a fejét, milyen hatással volt a vállalkozására, és mennyivel többen fordultak esetleg hozzá segítségért.

„Nagyon érzékenyen érintettek minket az intézkedések. Mi voltunk az elsők, akiknek megnehezítették a működésüket. Drámaian érintette a cégünket az 5,9-es THM határ – mondta az AcNewsnak Dopeman. – Nyilván átalakulóban van a pénzügyi szektor, ezt mi is megéreztük, de szerencsére voltak olyan partnereink, akiknek a segítségével átvészeltük a helyzetet. Most azt látjuk, hogy újra elkezdődött a mozgolódás, eddig bizonytalan volt a piac, nem volt igény az ajánlatokra. Jelen pillanatban a pénzipari szereplők azt vizsgálják, hogy például a munkaviszonyok valójában mennyit sérültek. De azt kell mondjam, hogy a gazdaság bedőlésének ebből a szempontból nincs sok jelentősége. Nálunk most főképp a jelzáloghitelek mennek jobban, sokan fordulnak hozzánk.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT