Durván kigyúrta magát Kocsis Tibó! – "Jól érzem magam a bőrömben"

Pataki József 2020.02.13. Huppsz

Durván kigyúrta magát Kocsis Tibó! – "Jól érzem magam a bőrömben"

Elképesztően izmos lett az évek alatt Kocsis Tibor, aki lapunknak elárulta, hogy jól érzi magát a bőrében, de néha kap olyan visszajelzéseket, melyek szerint a személyisége nem összeegyeztethető a mostani kinézetével.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A 2011-es X-Faktor győztese győztese annak idején egy kedves, szerény srácként lopta be magát a nézők szívébe. Bár a személyisége megmaradt, a kinézete alaposan megváltozott az évek során. Az énekes igazi izomkolosszus lett a kitartó munkájának köszönhetően.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés,

„Az, hogy ilyenné lettem, egy évek óta tartó hosszú folyamat eredménye. Hetente legalább háromszor, de inkább négyszer szoktam lejárni a konditerembe és azt kell mondjam, hogy tetszik amit a tükörben látok – kezdte az AcNewsnak Kocsis Tibi. – Annyira egyébként nem látom magamon a változást a mindennapokban, persze ha megnézek egy pár éves képet, az merőben más. Nagy céljaim nincsenek ezzel, nem is nevezném magam testépítőnek. Egyszerűen csak ezt az életmódot választottam, és természetes velejárója, hogy ez meglátszik a testemen. A visszajelzések a rajongóktól alapvetően pozitívak, de akadnak olyanok is, akik nehezen összeegyeztethetőnek tartják az X-Faktorban megismert személyiségemet a mostani formámmal, pedig ugyanaz az embe r vagyok” – tette hozzá nevetve Tibi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés,

Tibó szívesen edz, de az étkezésben nehezebben tartja be a szabályokat

„Nagyon oda kell figyelnem az étrendemre, ami sokszor nehéz. Imádok jókat enni, szeretem a magyaros ételeket, amik nem feltétlen egészségesek. Szoktam csaló napokat tartani (van, amikor csaló hetet), de olyankor mindig ledolgozom a plusz kalóriákat. Jól érzem most magam a bőrömben.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT