Egy év után hazaengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét – „Hatalmas volt a csata köztünk!”

Soltész Mónika 2018.10.12. Huppsz

Egy év után hazaengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét – „Hatalmas volt a csata köztünk!”

Pécsi Ildikó vágya végre teljesült, mivel egy év után férjét, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajost hazaengedték a kórházból. A Kossuth-díjas színésznő elárulta, sajnos volt, hogy férje fel akarta adni a harcot betegségével szemben.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Nagyon boldog vagyok, hogy itthon van végre az én Édesjólajosom” – mondta boldogan Pécsi Ildikó a Blikknek. „Nemrégiben engedték haza és jól van, vagyis ezért is van már jól, mert végre hazajöhetett! Bottal jár a combnyaktörés miatt, de már egész ügyesen tud menni” – mesélte a színésznő, aki szinte minden nap meglátogatta férjét a kórházban.

„Hatalmas volt a csata köztünk, mert azt mondta, nem hajlandó tovább küzdeni... Rettenetesen sokat győzködtem. Aztán végre elhatározta, hogy harcol. Persze, fantasztikus ápolónők és orvosok is segítették azzal, hogy biztatták. Csak ez már hosszú ideje tart. Volt egy időszak, amikor szinte állandóan bent voltam a kórházban, amíg a férjem rá nem jött, hogy nekünk tényleg érdemes még egy kicsit közösen léteznünk ebben a világban. Hiszen sok örömünk lenne abban, hogy fölkelünk, együtt vagyunk, kisüt a nap, kiülhetünk a kertbe, amit úgy szeretünk” – nyilatkozta korábban a lapnak Pécsi Ildikó, akinek férje, még ha szűkszavúan is, elárulta, mivel telnek a mindennapjai.

„Többnyire ülök a kertben, élvezem a napsütést. Jó újra itt lenni, olyan békés és nyugodt minden” – mondta Szűcs Lajos a Blikknek.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)