Egy hónap és jön a baba! – Így van most Dj Dominique és kedvese

Pataki József 2020.06.24. Huppsz

Egy hónap és jön a baba! – Így van most Dj Dominique és kedvese

Júliusra van kiírva a kis Lilien, Dj Dominique és kedvese Kinga pedig már tűkön ülve várja a pillanatot, ami az egész életüket megváltoztatja majd.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique még április környékén jelentette be, hogy ő és felesége Kinga gyermekáldás elé néznek. Akkor lapunknak azt mondta, a lányuknak Lilien nevet fogják adni, és júliusra van kiírva. Akkor még úgy tűnt, hogy - akármennyire is akarja - a kialakult helyzet miatt az apuka nem biztos, hogy ott lehet majd a szülőszobán, de most hogy enyhült a pandémia, már van remény.

„A lányunk neve Lilien lesz, amit a feleségem Kinga választott neki. Igazi szerelemgyerek lesz, ugyanis számításaink szerint a nászéjszakán fogant. Szép és kiegyensúlyozott gyerek lesz, és igyekszem minél jobb édesapja lenni majd. Hihetetlen most a boldogságunk. (…) A kislányunk júliusra van kiírva. Valószínűleg akkor még tartani fog a járvány, de nem hiszem, hogy nálunk otthonszülés lesz. Mindenben az orvosokra fogunk hallgatni. Az viszont biztos, hogy én bent leszek a születésénél. Ő lesz az első gyermekem, ez nagyon fontos dolog” – mondta akkor az AcNewsnak a lemezlovas.

Nos, nemsokára beköszönt a július, mi pedig kíváncsiak voltunk arra, mi a helyzet most Dominique háza táján.

„Már nagyon várjuk a kis Lilient. Kinga rendszeresen jár vizsgálatokra, és minden a legnagyobb rendben. Ugyan még nem kísérhetem be ilyenkor, de a szülésnél mindenképp ott leszek. Már mindenre felkészültünk, és a legnagyobb boldogságban fogadjuk majd a kislányomat” – mondta lapunknak Várkonyi Attila.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT