Egy vagyont költött a tóra Oszter Sándor, mégis bíróság elé kell állnia

Soltész Mónika 2019.02.12. Huppsz

Egy vagyont költött a tóra Oszter Sándor, mégis bíróság elé kell állnia

Nem csitulnak a kedélyek Oszter Sándor diósjenői otthona körül. Hiába ölt rengeteg pénzt és energiát a Jászai Mari-díjas színész a tavába, hamarosan bíróság elé kell állnia, hiszen a falubeliek még ma is rettegnek a tó kiáradásától.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Másfél évvel ezelőtt indítottak nyomozást Oszter Sándor ellen környezetkárosítás miatt. A szakértő azonban megállapította, a színész nem tett kárt semmiben. A helyiek mégis háborognak, és továbbra is félnek, hogy a vadászkastély mögött kialakított vízfelület miatt az esős időszakban elönti házaikat a víz.

„Természetbarát vagyok és a rend híve. Három mérnöknek fizettem, hogy megfeleljen a tó a vizes élőhelyek feltételeinek. Ide is költöztek szürke gémek, vadlibák, vadkacsák, kócsagok, a vízben békák, siklók, halak sokasága él. Nemsokára visszatér a fekete gólyánk is” – mesélte a Blikknek a színész, aki rengeteget költött arra, hogy rendbe hozassa a tavaly beomlott zsilipet.

„Többször volt nálam a katasztrófavédelem, egyik emberük mondta, ne törődjek az irigységgel, a rosszindulattal, csak csináljam szívvel-lélekkel, ami a tervben le van írva” – tette hozzá Oszter Sándor, aki bízik abban, hogy számára kedvező ítélet születik az ügyben.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)