Éles István: Máig nem lehet tudni, hogy koronavírussal fertőződtem-e

Soltész Mónika 2020.07.29. Huppsz

Éles István: Máig nem lehet tudni, hogy koronavírussal fertőződtem-e

Éles István a korlátozások enyhítése után amint tehette, újra színpadra állt. Barátaival hozott létre egy előadást, mely minden korosztály számára remek szórakozást biztosít. Az AcNewsnak elárulta, mindnyájuknak nagyon hiányzott már a színpad, és várják, hogy újra a nagyobb fesztiválokra és rendezvényekre is visszatérhessenek.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A népszerű humorista is alig várja, hogy végre minden a régi legyen, és hatalmas tömeg előtt léphessen színpadra.

„Mint a zenészeknek, nekünk sem könnyű jelenleg a helyzetünk. Rendszeresen léptünk fel ötszáz fő feletti rendezvényeken, fesztiválokon, ahol ezrek is megfordultak. Márciustól azonban ezek megszűntek, és mindnyájunknak nagyon hiányzik. Sajnos a vírus még mindig jelen van, de pozitívan kell gondolkodni, és annak kell örülni, hogy nem döntött le a lábunkról” – kezdte lapunknak Éles István, majd elárulta; tavasszal, egy máig ismeretlen betegséggel nézett szembe.

„Máig nem lehet tudni, hogy koronavírussal fertőződtem-e meg, vagy sem. A tüneteket alapján egyértelműen arra lehetett következtetni, de a tesztek nem mutatták ki akkor. Később pedig vizsgálták az antitesteket is, és így sem bizonyított, hogy elkaptam volna. Azt leszámítva, hogy nem lehet még úgy dolgozni, mint régen, jól vagyok” – fűzte hozzá a humorista, aki már néhány fellépésen túl van.

„Kiváló barátaimmal, Beleznay Endrével, Szép Bencével, Ürmös Zsolttal nagyon várjuk már, hogy a lekötött előadásaink megvalósulhassanak. Ez a mi STAND UP BRIGÁDunk, klasszikus kabarét, stand up-ot, és egyéni paródiákat játszó csapat vagyunk. Arra törekszünk, hogy egyszerre sokféle nézőközönséget tudjunk becsábítani az előadásainkra.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT