Életet mentett Orosz Barbi

AC News 2019.07.15. Huppsz

Életet mentett Orosz Barbi

Nem egyszer fordult már elő, hogy életet mentett a magyar műsorvezető. Legutóbb a múlt héten segített Orosz Barbara egy hajléktalan srácnak, aki összeesett előtte. De régebben egy megkéselt juhász életét is megmentette.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Tizenhárom éves voltam, amikor mentem hazafelé Cserépfaluban a szürkületben. Megláttam, hogy valaki fekszik az árokban, véres a ruhája. Egy megkéselt ember próbálta kihúzni a bicskát a hasából. Magyaráztam neki, hogy ne tegye, mert elvérzik, de erősen ittas volt, nem nagyon figyelt egy gyerekre. Hazaszaladtam, de mivel az apukám nem volt otthon, én hívtam a mentőket. Visszaszaladtam, majd amíg odaértek, tovább győzködtem: ne húzza ki a kést. Kórházba vitték, megoperálták, felépült. Amikor hazatért, kaptam tőle egy barikát, mert juhász volt. Ez annyira meghatározó élmény, hogy orvos akartam lenni” – mondta a Borsnak Orosz Barbi, aki a múlt héten egy hajléktalan srácnak segített, aki összeesett előtte.

„Nem tudnék a lelkiismeretemmel elszámolni, ha nem segítenék. Mind kerülhetünk ilyen szituációba. Ha nem figyelünk másra, akkor ránk se fognak. Az a minimum, hogy azonnal hívjunk mentőt, és tudásunkhoz mérten segítsünk.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT