Elhunyt Vekerdy Tamás pszichológus – Megható módon búcsúznak tőle a sztárok

Dózsa Gabriella 2019.10.09. Huppsz

Elhunyt Vekerdy Tamás pszichológus – Megható módon búcsúznak tőle a sztárok

84 éves korában, csendben elaludt Vekerdy Tamás. A híres és népszerű pszichológus, író, a Waldorf-pedagógia egyik fontos magyarországi képviselője volt. A hazai ismert emberek is rengeteget tanultak tőle, például a gyermeknevelésről, így köszöntek el tőle közösségi oldalaikon.

 

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Dobó Kata sokat köszönhet neki

„Köszönöm, hogy ott volt, amikor szükségem volt a bölcs tanácsaira! Szerencsés vagyok, amiért az életszemléletét személyesen tapasztalhattam. Csodálatos ember! Nagyon nagy veszteség! Legyen könnyű a föld."

 

 

Tatár Csilla szerette a gondolatait

„Vannak olyanok, akik halhatatlanok. Vekerdy Tamás pont ilyen.”

 

Soma Mamagésa így búcsúzik

„Isten nyugosztalja ezt a drága, édes, csodálatos embert, aki az egyik legtöbbet tette a magyar iskolai oktatás megváltoztatásáért - sajnos nem hallgattak rá eléggé. Jó utat neked Tamás (32 éve személyesen ismertem), és nagyon köszönjük neked azt a sok mindent, amit magad után hagytál nekünk. Bízom benne, hogy előbb - utóbb megérik rá a társadalmunk, hogy meg is valósuljon.” - írta hivatalos Facebook-oldalán az előadóművész.

Ábel Anita egy Vekerdy idézettel köszönt el

„A szülőknek egy dolguk van: az elképzelhető legnagyobb pozitív elfogultsággal kell a saját gyerekükre tekinteniük. Az lát jól, aki szeret!”

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)