Elismerte a magyar sztárzenész! Ő okozta a balesetet

AC News 2019.05.16. Huppsz

Elismerte a magyar sztárzenész! Ő okozta a balesetet

Elismerte, és vállalja a felelősségét Lovasi András a pár héttel ezelőtt történt autós balesetében, amiben két rendőr megsérült. Az ügyben ma történt fejlemény, lezárult a nyomozati szakasz.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mint ismert: rendőrautóval ütközött egy Volvo a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében március végén. Az ütközés után egy harmadik autó is nekiment a rendőrautónak, a balestben két rendőr megsérült. Később kiderült, hogy az egyik autót Lovasi András vezette. A Kossuth-díjas énekes ígéretet tett rajongóinak, hogy a fejleményekről tájékoztatja őket. Ma a Facebook-oldalán meg is tette.

„Ígértem, ha bármilyen fejlemény van a balesetem ügyében, itt megírom : Múlt hét végén lezárult a vizsgálati szakasz , a bizonyítékok alapján számomra is egyértelműen kiderült , hogy a baleset okozója én vagyok, a felelősségemet elismertem vallomásomban is. Mint a rendőrségen elmondták, innentől az ügyészségen múlik a folytatás. Még egyszer itt is elnézést kérek a baleset elszenvedőitől. Jó hír a bajban, amit okoztam, hogy az orvosok szerint sérüléseik , bár nyolc napon túl gyógyulóak, nem maradandóak. Köszönöm a figyelmet!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT