Eljegyezték VV Seherezádét

AC News 2020.08.03. Huppsz

Eljegyezték VV Seherezádét

Fotó: Facebook

Nagy a boldogság, eljegyezték az egykori valóságshow-hőst, VV Seherezádét. A gyönyörű menyasszony Instagram-oldalán közölte a hírt rajongóival.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Boldogságát szívesen kürtölte világgá az egykori VV-sztár, aki a csodás gyűrűjéről is megosztott egy képet az Instagramon.

A boldog pillanat a napokban történhetett, és azóta rengetegen gratuláltok a fiatal párnak. Seherezádé egyébként kirobbanó formában van, amelyet annak is köszönhet, hogy táplálkozási tanácsadó lett és nagyon odafigyel magára. A ValóVilág ötödik szériájából megismert szépség rendre el is kápráztatja fotóival és tanácsaival is rajongóit. Diétáit magán szokta tesztelni.

"Természetesen a diétákat először magamon tesztelem, így “feláldozva”a saját testemet. Úgy gondolom, így hiteles, hiszen én is elég hízásra hajlamos vagyok, megáldva elég sz.r kötőszövettel, így ha nem figyelek, a naribőr is elég látványos tud rajtam lenni. Sajnos ez a rész genetika. Természetesen mindig mondom, genetika ide vagy oda, egy jól összeállított személyreszabott étrend mindent megváltoztat!” - írta egyik képéhez Seherezádé.

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT