Elképesztő formában van Varga Feri, 18 kg-ot adott le az énekes

Pataki József 2020.09.21. Huppsz

Elképesztő formában van Varga Feri, 18 kg-ot adott le az énekes

Az énekesnél két évvel ezelőtt diagnosztizáltak vércukorszint problémát. Az első kétségbeesést végül tettek követték, amelynek eredménye az elképesztő fogyás.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Fenekestül felforgatta az életét Varga Ferinek az az orvosi diagnózis, amelyet két évvel ezelőtt közöltek vele.

„Minden akkor kezdődött, amikor az orvosok közölték, hogy gond van a cukrommal. Felírtak mindenféle gyógyszert, diétát én pedig teljesen kétségbe estem” – mondta az Édesítőben az énekes, aki először nehezen ismerte ki magát a hirtelen jött információ-áradatban.

„Rengeteg volt az információ, úgy voltam vele, hogy én mindent kipróbálok, a cél, hogy rendben legyek. Volt bennem némi aggodalom, hogy a házias ízekről le kell majd mondanom, de nem így lett. Életmódot váltottam és amiből csak lehetett szénhidrát csökkentett verziót fogyasztok, így ehetek tésztákat is, persze odafigyeléssel” – árulta el az énekes, akinek életmódváltása a kilók elhagyásával is társul.

„Jóízű, lassú felszívódású ételeket fogyasztok. Két év alatt tizennyolc kilótól szabadultam meg. Tovább már nem szeretnék fogyni, nagyon jól érzem így magam. Edzenem kell még, mert a rendszeres mozgás hiányzik az életemből. Bár futni nem szeretek, másfajta kardió mozgás, a sport, jól esne, így ezen dolgoznom kell még” – vallotta be az énekes Tuka Nikinek, az Édesítő műsorvezetőjének.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT