Elképesztő szülinapi ajándékkal lepte meg Rubint Rékát Schobert Norbi

Soltész Mónika 2020.06.23. Huppsz

Elképesztő szülinapi ajándékkal lepte meg Rubint Rékát Schobert Norbi

Rubint Réka vasárnap tölti a 42. életévét, azt azonban nem gondolta, hogy hamarabb érkezik a meglepetés. Férje, Schobert Norbi olyan ajándékkal lepte meg feleségét, amitől a fitneszladynek elállt a szava is.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Rubint Réka Instagram- és Facebook-oldalán osztott meg három fotót, melyen egy csodálatos piros robogón, hatalmas vörös rózsacsokorral pózol. Sőt még egy kis motor is feltűnik torta formájában. A posztból hamar kiderül, hogy mindezt imádott férjének köszönheti, aki születésnapja alkalmából, igaz, közel egy héttel hamarabb lepte meg feleségét.

„Kislánykorom óta álmodoztam egy piros robogórólamikor főiskolás lettem az összeugrált, spórolt kis pénzemből sikerült vennem egy 10 éves, piros kis Polskit. Úgy ültem benne, mint a legújabb Ferrariban, mert az enyém volt és mennyi, de mennyi órát kellett végigtornáznom érte. A karantén alatt ezt mondtam Norbinak: “Kicsim! Ha a szülinapomig véget ér a karantén, akkor 1 hétig fogom ünnepelni, hogy 42 leszek… a karantén véget ért, és a szerelmem nem felejtette el, amit mondtam. Igaz, hogy a szülinapom csak vasárnap lesz, de mivel soha nem tudja megvárni az ajándékokkal az adott ünnep napját, így ma sem történt ez másképp. Ezzel a csodálatos piros kis csodával, 42 szál rózsával és egy isteni cukormentes tortával várt itthon. Annyira, de annyira boldog vagyok! Szeretlek szerelmem! Délután óta a fülemig ér a szám, és le-föl motorozok a hegyen” – olvasható Réka közösségi oldalán.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT