Elmarad Kárász Róbert éjszakája

Pataki József 2020.05.26. Huppsz

Elmarad Kárász Róbert éjszakája

Idén elmarad és jövőre tartják meg a 2011 óta megrendezésre kerülő Ezer Lámpás Éjszakája Országos Családi Napot.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A szervezők számára ez azért is szomorú, mert idén jubilált volna a társadalmi célú kampány népszerű programja, amely minden évben sztárfellépőkkel, jótékonysági koncertekkel, család-és gyermekprogramokkal, rendőrségi bemutatókkal és bűnmegelőzési felvilágosítással várta az ingyenes rendezvényeire a látogatók ezreit, ahol világító lufik ezreivel emlékeztek meg az eltűnt fiatalkorúakról.

„Tekintettel a koronavírus járványra, a kormány intézkedéseire és rendeleteire, valamint a partnereinkkel folytatott egyeztetésekre - szem előtt tartva a hazai és nemzetközi fejleményeket - hoztuk meg ezt a számunkra is nehéz döntést, amellyel felelősséget vállalunk látogatóinkért, támogatóinkért és munkatársainkért is” - mondta Kárász Róbert, elnök.

Az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány számára különösen fájóvá teszi a helyzetet, hogy pont a 10. születésnapi rendezvényt kell elhalasztaniuk.

„Idei születésnapi terveinket azonban nem engedjük el, és reményeink szerint jövő májusban egy fantasztikus 10. születésnap keretében találkozhatunk, hogy újra ráirányítsuk a társadalom figyelmét a csellengő gyermekek problémájára. Ettől függetlenül az alapítvány tovább folytatja ősztől az iskolai programját, és a saját videós oldalát, az ELÉ TV-t.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT