Előkerült Debreczeni Zita kiskutyája – „Leültem a földre és csak remegtem és sírtam!”

Soltész Mónika 2019.06.24. Huppsz

Előkerült Debreczeni Zita kiskutyája – „Leültem a földre és csak remegtem és sírtam!”

Múlt héten tűnt el Debreczeni Zita kutyája. Pamacsot már-már az egész ország kereste. A fotós mindvégig bízott benne, hogy előkerül imádott ebe, és most a közösségi oldalon mondott köszönetet a négylábú megtalálójának.

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Sokan hívtatok és üzentetek az elmúlt napokban! Sokan küldtetek képeket kutyákról, hátha Pamacsot találták meg, de sajnos nem ő volt a képeken... Sokan kamu információkkal hívtak fel, de mindenkinek felvettem a telefont, hiszen nem lehetett tudni, ki lesz, aki valóban meglátja! A várost jártam @nikinagyniki barátnőmmel, amikor este 17:00 körül kaptam egy telefonhívást, hogy látnak egy kutyát gazdagréten a templomnál @_natimayer_ volt az! Ő látta meg a kutyát, és végig követte, amíg oda nem értem! Tartotta a kapcsolatot Angyal Zsolttal telefonon és küldte róla a képeket! Végig ment mellette kocsival, lassan hogy nehogy szem elől tévessze! Ő volt, aki felismerte és vigyázott rá! Amikor én odaértem, már óriási kocsisor volt mögötte, hiszen ő lassan ment mellette, mert a kutyám addigra már nehezebben tudott sétálni. A kutya már senkire sem hallgatott, és engem sem ismert meg, percekig hiába szólítgattam! Majd egy pillanatban rám nézett és megállt! Odamentem és szépen lassan megfogtam! Ekkor tört fel bennem minden feszültség, ami az elmúlt napokban történt! Leültem a földre és csak remegtem és sírtam! Natinak sem tudtam megköszönni úgy, ahogy szerettem volna, mert teljesen sokkot kaptam, amint magamhoz öleltem a kutyám! Köszönöm Nati a profizmusod, a bátorságod, és ne haragudj rám, hogy kitört belőlem a zokogás, de nem tudtam magamon uralkodni. Nagyon hálás vagyok neked! Nem is tudom, hogy tudnám ezt megköszönni neked! Még lehetőségem sem volt beszélgetni, mert nem tudtam megszólalni csak sírni... Örökké hálás leszek neked!’ – írta Instagram-oldalán Zita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sokan hívtatok és üzentetek az elmúlt napokban! Sokan küldtetek képeket kutyákról, hátha Pamacsot találták meg, de sajnos nem ő volt a képeken... Sokan kamu információkkal hívtak fel, de mindenkinek felvettem a telefont, hiszen nem lehetett tudni ki lesz aki valóban meglátja! A várost jártam @nikinagyniki barátnőmmel amikor este 17:00 körül kaptam egy telefonhívást, hogy látnak egy kutyát gazdagréten a templomnál!!! @_natimayer_ volt az!!! Ő látta meg a kutyát és végig követte amíg oda nem értem! Tartotta a kapcsolatot Angyal Zsolttal telefonon és küldte róla a képeket!!! Végig ment mellette kocsival, lassan hogy nehogy szem elől tévessze!!! Ő volt aki felismerte és vigyázott rá! Amikor én odaértem már óriási kocsisor volt mögötte hiszen ő lassan ment mellette mert a kutyám addigra már nehezebben tudott sétálni. A kutya már senkire sem hallgatott és engem sem ismert meg percekig hiába szólítgattam! Majd egy pillanatban rám nézett és megállt! Odamentem és szépen lassan megfogtam! Ekkor tört fel bennem minden feszültség ami az elmúlt napokban történt! Leültem a földre és csak remegtem és sírtam!!! Natinak sem tudtam megköszönni úgy ahogy szerettem volna mert teljesen sokkot kaptam amint magamhoz öleltem a kutyám! Köszönöm Nati a profizmusod a bátorságod és ne haragudj rám, hogy kitört belőlem a zokogás, de nem tudtam magamon uralkodni. Nagyon hálás vagyok neked!!!!! Nem is tudom hogy tudnám ezt megköszönni neked!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Még lehetőségem sem volt beszélgetni mert nem tudtam megszólalni csak sírni... Örökké hálás leszek neked!!!

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT